Burdem Plastik
RRETH NESH

Kompania jone

Burdem Plastik është një kompani moderne që specializohet në prodhimin e të gjitha llojeve të produkteve plastike përfshirë produktet e banjës, produktet e kuzhinës, produkte për fëmijë dhe në përgjithësi produkte për nevojat e shtëpisë apo zyrës tuaj. Kompania është zhvilluar gradualisht në të gjitha fazat dhe natyrisht shumë e përgjithshme faktorët kanë ndikuar në ndryshime negative ose pozitive. Sidoqoftë gjithmonë kemi arritur të shtyjmë përpara dhe të dalim me rezultate të shkëlqyera. Pse? Sepse sekreti ynë është një dhe i vetmi: Kënaqësia e klientit. Duke pasur parasysh këtë, ne kemi mësuar se përqendrimi dhe puna e palodhur që ne kemi në zhvillimin e produkteve të shkëlqyera ia vlen kur i shihni klientët të trokasin në derën tuaj të kënaqur dhe të lumtur. Kjo është ajo që na mban të ekuilibruar dhe të suksesshëm.

Teknologjia

Për të arritur produkte kaq të shkëlqyera, ne përdorim teknologjinë më moderne. Këto teknologji janë të sakta dhe me një stabilitet të lartë duke na ndihmuar të mirëmbajmë dhe pa kontrollojmë zhvillimin e një produkti nga fillimi në fazën e tij përfundimtare. Sidoqoftë, para finalizimit të rezultateve, testet bëhen në secilin produkt bazuar në grupe rregullash për cilësinë dhe sigurinë e tij. Kompania jonë prodhon lloje të ndryshme modelesh dhe modelesh për nevoja të ndryshme. Materialet shumëngjyrësh janë aplikuar për të përputhur atmosferën në shtëpinë tuaj. Mos hezitoni të vizitoni ose të na kontaktoni për gjithçka që ju nevojitet.

Anëtarët e Bordit

E gjithë puna jonë është bashkëpunuar dhe menaxhuar me sukses nga ekipi ynë i mahnitshëm i inxhinierëve, punëdhënësve dhe anëtarëve të bordit. Këta njerëz gjithmonë tregojnë vullnetin e tyre për punë të shkëlqyeshme dhe profesionale. Ata janë përgjegjës për kompaninë tonë që godet fabrikën # 1 të prodhimit të plastikës në vendin tonë. Ne jemi gjithmonë të hapur për çdo lloj biznesi, përfshirë tregun lokal apo global. Ne ju presim, ne punojmë për ju, të na kontaktoni sa më shpejt që të ndjeheni nevojë për shërbimet tona. Ju mund të na arrini në të gjitha llojet e formave elektronike të parashikuara në këtë sit. Faleminderit për bashkëpunimin dhe biznesin tuaj - Stafi i Burdem Plastik

...
Fabrika jonë
...
Teknologjia
Magazina