Burdem Plastik
ЗА НАС

Нашата компанија

Бурдем Пластик е модерна компанија која е специјализирана за производство на сите видови на пластични производи, вклучувајќи производи за бања, кујнски производи, производи за бебиња и, генерално, производи за вашите потреби за дома и за канцеларија. Компанијата постепено се развива во сите фази и секако многу генерални фактори влијаат на негативните или позитивните промени. Како и да е, секогаш сме успевале да напредуваме и да оствариме одлични резултати. Зошто? Бидејќи нашата тајна е единствената: Задоволството на клиентите. Имајќи го тоа предвид, научивме дека фокусот и напорната работа што ја имаме на развивање на одлични производи вреди да се гледаат како клиенти да тропаат на вашата врата среќна и среќна. Ова е она што нè одржува избалансирани и успешни.

Tехнологија

За да постигнеме такви одлични производи, ја користиме најновата технологија. Овие технологии се точни и многу стабилни, помагајќи ни да го одржуваме и контролираме развојот на производот од почеток до крај. Како и да е, пред да се финализираат резултатите, тестовите се вршат врз секој производ, врз основа на множества правила за неговиот квалитет и безбедност. Нашата компанија произведува различни типови модели и модели за различни потреби. Повеќебојните материјали се применуваат за да одговараат на атмосферата во вашиот дом. Не двоумете се да ја посетите или контактирајте не за сè што ви треба.

Членови на одбор

Целата наша работа е успешно соработувана и управувана од нашиот неверојатен тим инженери, работодавци и членови на одбор. Овие луѓе секогаш ја покажуваат својата волја за одлична и професионална работа. Тие се одговорни за нашата компанија што удира во фабриката за производство на пластика број 1 во нашата земја. Ние секогаш сме отворени за секаков вид на бизнис, вклучително и локален или глобален пазар. Ве чекаме, работиме за вас, контактирајте не веднаш кога ќе почувствувате потреба за нашите услуги. Можете да дојдете до нас во сите видови на електронски форми, обезбедени на оваа страница. Ви благодариме за соработката и деловната активност - Персонал Burdem Plastic

...
Нашата фабрика
...
Tехнологија
Mагацин